Multimèdia

 Pixlr

http://pixlr.com/editor/ Pixlr és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.

 • Editors de so en línia
 1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.

 • Presentacions en línia
 1. http://slideshare.com/ Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.
  Web 2.0 • Editar vídeo en línia
 1. http://www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat 
 • Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia
 1. http://vectormagic.com Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (JPG, GIF, PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG, ...)

1 comentari:

 1. La tipologia i el color de la lletra no afavoreixen la lectura. hi ha entrades mal sagnades. Sobra el text per sobre i per sota del reproductor de l'Slideshare.

  ResponElimina